Direktlänk till inlägg 2 december 2013
Ehumm, frukosten, som vi alla hört, dagens viktigaste måltid...
Tänkte tipsa lite granna, hittade många roliga recept i en JÄÄÄÄTTE gammal bok och här är ett av dem:
Ja, nu hade vi en massa röda vinbär hemma som behövdes ätas upp, så jag fick göra en röd gröt... Men med samma princip ändå...
Tio minuter som det skulle koka enligt receptet, gick inte! Min gröt kokade upp på någon minut och tjocknade nästan direct, tog max två minuter allt som allt.
Funderade på om jag skulle lägga i socker eller inte. Men jag provsmakade och gröten var inte alls så syrlig som jag trodde att den skulle vara, så jag hoppade det. Ställde dock fram socker på bordet, så att det fanns möjlighet i fall att någon annan skulle tycka att det skulle behövas.
En nyttig och god gröt! Ser kanske inte allt för aptitlig ut i vissa kräsna ögon, men jag intygar att den var fullt ätbar!